SUOMEKSI

NOSTA VIESTINTÄSI DIGIAIKAKAUDELLE!

JOG3902 - 版本 2

 • Oletko pohtinut, miten luoda kattava verkosto Kiinassa? Miten tavoittaa Kiinan keskeinen media? Entä miten löytää Kiinasta juuri oikea partneri?
 • Oletko kenties kohdannut vaikeuksia kanssakäymisessä kiinalaisten yhteistyökumppaniesi kanssa: kielivaikeuksia? Erilaisista toimintakulttuureista johtuvia vaikeuksia?
 • Oletko vakavasti harkinnut hyödyntää paikallista sosiaalista mediaa esitelläksesi uusia tuotteita tai palveluita Kiinan markkinoille?

Jos vastaat myönteisesti, tutustu seuraavassa lähemmin, miten WEICOMM voi auttaa sinua asettautumaan Kiinan markkinoille.

Kiina on maailman laajin internet – ja mobiilimarkkina, ja sen sosiaalinen media on hurjassa kasvussa.

WEICOMM Consulting  tarjoaa korkealaatuisia palveluja:

 • digitaaliset viestintästrategiat,
 • sosiaalinen media markkinoinnin työvälineenä,
 • markkinointitapahtumat,
 • käännös- ja tulkkipalvelut.

WEICOMM auttaa sinua tarttumaan tehokkaasti uusiin mahdollisuuksiin Kiinassa pyrkiessäsi hankkimaan kilpailijoista erottuvaa, kustannustehokasta ja ajanmukaisesti tuotettua näkyvyyttä  paikallisilla markkinoilla.

SÄHKÖISEN JA SOSIAALISEN MEDIAN HYÖDYNTÄMINEN MARKKINOINNISSA

 • räätälöidyt online – viestintästrategiat
 • kiinankielisten paikallisten kotisivujen luominen, editointi, käännökset ja lokalisointi
 • brändin rakentaminen ja tuotteiden / palveluiden markkinointi Kiinan markkinoille hyödyntämällä Weibo – mikroblogia ja muista sosiaalisen median kanavia (lue lisää)

KÄÄNNÖS- JA TULKKAUSPALVELUT

 • tulkkaus- ja avustuspalvelut liikeneuvotteluissa, messuilla ja kiinalaisten kauppavaltuuskuntien Suomen vierailuohjelmissa
 • esitemateriaalien, teknisten dokumenttien ja sopimusten kääntäminen (lue lisää)
 • Olen Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäsen (asiatekstinkääntäjien jaosto)

MARKKINOINTITAPAHTUMAT

 • lehdistö- ja mediavierailujen järjestäminen Suomeen/Suomessa
 • markkinointi – ja promootiotapahtumat Kiinassa: oikeiden kontaktien varmistaminen! (lue lisää)

MARKKINOILLEPÄÄSY JA MARKKINASELVITYKSET

 • sektorikohtaiset tietopaketit ja markkinaselvitykset analyyseineen Kiinassa
 • maahantuojien, edustajien ja   paikallisten palveluntuottajien etsintä ja taustojen analysointi
 • verkostotumistapahtumat Kiinassa: löydä juuri sinun tarpeisiisi oikea yhteistyökumppani!

KIINAAN ASETTUVIEN EXPATRIOOTTIEN PEREHDYTYS

Tutustu osaamiseeni ja suosituksiini

Taustastani

Olen siis Wei ZHOU ( 周玮 ) , Shanghaissa syntynyt Suomen kansalainen. Puhun sujuvaa englantia, suomea, mandariinia sekä Shanghain murretta. Olen työskennellyt pääasiassa  viestinnän parissa ja markkinointitehtävissä. Olen tiedonhaluinen, helposti uutta omaksuva, innostuva ja uusista haasteista kiinnostunut. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa, olen sosiaalinen ja kommunikoin vaivatta ja mielellään niin tosielämässä kuin virtuaalisestikin. Pidän matkustamisesta, lukemisesta ja kirjoittamisesta ja harrastan ulkoilua, retkeilyä ja  argentiinalaista tangoa, ja olen tosi kiinnostunut uudesta teknologiasta.

Suhteeni Suomeen alkoi 21 vuotta sitten saapuessani tänne kesällä 1992. On helppo kuvitella, miten hämmästynyt todella olin saavuttuani Shanghain suurkaupungin ihmispaljouden ja hälinän keskeltä Helsinkiin, missä tuskin kohtasi ihmisiä kesäisen viikonlopun kaduilla; öisin kuuli pelkkää hiljaisuutta! Eipä tullut helposti uni silmään! Tästä kulttuurishokista toivuin nopeasti ja päätin jäädä.

Miksi halusin tulla Suomeen? Monet ystävistäni esittivät tämän kysymyksen toistamiseen ja halusivat myös kuulla, mitä pidän Suomesta. Vastaus on selvä: päätettyäni dramaturgian opintoni Shanghain Teatteriakatemiassa halusin sittenkin löytää uuden polun elämässäni. Suomeen tultuani aloitin elintarviketeknologian opinnot Helsingin Yliopistossa, ja jatkoin sitten kansainvälisen markkinoinnin opinnoilla Haaga-Helian Ammattikorkeakoulussa. Suomi on totutusti  tasa-arvon maa ja tunnettu rehellisyydestään ja rauhanomaisuudestaan. Se on luonnonläheinen, puhtaan ilman ja ympäristön maa. Siinä kyllin syitä jäädä Suomeen.

Näiden Suomen vuosien mittaan olen tehnyt säännöllisesti lukuisia liikematkoja Kiinan eri metropoleihin,  ja asunut lähes 2 vuotta Shanghaissa v. 2009 – 10 Maailmanäyttelyn aikana. Voin vakuuttaa, että tunnen sen vuoksi hyvin laaja-alaisesti Suomen ja Kiinan talous- ja kulttuurisuhteita ja olen omakohtaisesti perehtynyt kummankin maan liike-elämän, talouden  ja  kulttuurin käytäntöihin ja sosiaalisiin rakenteisiin. Olen ollut rakentamassa näiden sektorien kattavia verkostoja ja siten päässyt luomaan siltoja Idän ja Lännen välille.  Juuri tällainen työ  tarjoaa minulle haasteellisimman nautinnon!

Olen Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäsen, Suomen Journalistiliiton jäsen. Myös olen aktiivinen Rotary, ja toimin Rotary eClub of Verkkorotary – klubissa viestintävastaavana.

Tutustu tarkemmin osaamiseeni ja työhistoriaani.